Добрі поради, сьогодні розкажуть добрим людям, які продукти не варто зберігати у холодильнику.
Отож:
– Консерви, копченості, варення. Ці продукти харчування тільки займають простір у холодильнику, якого вічно не вистачає нам.
– Тверді овочі (картопля, морква, цибуля) потрібно зберігати в плівці або пластиковій коробці, але ніяк не в холодильнику, де вони швидше зіпсуються.
– Дині та гарбузи від зберігання в холодильнику не стають кращими.
– Тропічні фрукти, тому при низьких температурах фрукти загнивають і виділяють шкідливі речовини. Краще поставити усі свої цитрусові на полиці в шафу. Не люблять цього також гранати та хурма. Ці фрукти краще загорнути в декілька шарів паперу і зберігати в сухому місці при кімнатній температурі.
– Шоколад і цукерки. На їх поверхні при низькій температурі виступає конденсат, потім він висихає, а на поверхні залишаються дрібні кристали цукру, можна сказати, шоколад “сивіє”. У такому вигляді його можна їсти, але він не такий смачний і красивий.
– Оливкова олія, в холоді вона “пустить пластівці” і стане несмачною.
– Мед, тому холод вбиває всі його корисні властивості.