Чим корисні перепелині яйця

Перепелине м’ясо і яйця – це дуже цінні дієтичні продукти. Про цілющий ефект вживання перепелиних яєць знали ще в древній старості. Діточок в таких яйцях приваблює передусім незвичайне забарвлення шкаралупи, і це добре, оскільки перепелині яйця – незамінний продукт в раціоні харчування дитини. Вони не тільки поживні і смачні, але ще і ніколи не викликають побічних явищ (в особливості, діатезу) і алергії навіть людей, яким протипоказані яйця. Навіть блог розумного покупця рекомендує закріпити в своєму щоденному меню кілька перепелиних яєць. Перепелині яйця містять багато біологічно активних речовин, а за смаковими якостями набагато перевершують яйця іншої птиці. Існує багато способів їх вживання: вареними, печеними, сирими, маринованими, смаженими. Їх використовують як для приготування омлетів, так і для прикраси блюд.

 У цих яйцях міститься багато вітаміну А, В1, В2, а також калію, фосфору, заліза, міді, кобальту, амінокислот. Також присутні такі амінокислоти: треонін, тирозин, лізин, гістидин, гліцин. У всіх цих корисних речовинах перепелині яйця набагато перевершують курячі.

При яких же захворюваннях потрібно вживати перепелині яйця?
1. Сильні головні болі.
2. Знижений або підвищений тиск.
3. Туберкульозні інтоксикації.
4. Для підвищення стійкості організму до радіаційного опромінення.
5. Порушення травлення.
6. Вагітність проходить набагато легше, запобігається зрив плоду.
7. Розлад нервової системи.
8. Звичайно ж, алергія.
9. Підвищується статева потенція.
10. Захворювання очей.
11. Бронхіальна астма.

12. Виразка шлунка, гастрит.
13. Хронічна пневмонія.
14. Чутливість до ГРЗ.