Профілактика онкологічних захворювань

Одне із самих серйозних і небезпечних захворювань – це рак. Щоб уникати цієї недуги, потрібно докласти не такі вже великі зусилля, а просто дотримуватися певного виду харчування й іноді проводити самостійне обстеження. Деякі заходи дають можливість попередити розвиток раку.

Дослідники з’ясували, що перелік деяких продуктів, може бути ефективним для профілактики виникнення ракових пухлин.

Перший приклад в цьому переліку – це морські водорості, в наших вітчизняних магазинах, без зусиль можна знайти морську капусту і періодично її вживати.

Слід пам’ятати, також, що жири негативно впливають на наш організм, і споживання жирів потрібно знизити до мінімуму.

Вживайте їжу, яка містить достатньо клітковини. Їжте багато овочів, фруктів, зернові продукти та крупи. Дана їжа не тільки добре впливає на обмін речовин, але і знизить естрогени в крові, які провокують онкологічні захворювання.

Потрібно звертати увагу на хрестоцвіті продукти: брюссельська капуста, цвітна капуста, звичайна білокачанна. У хрестоцвітних є речовина, яка може перетворювати негативну форму естрогену, в позитивну, яка в свою чергу захистить організм від раку.

Також варто споживати більше риби або пити риб’ячий жир. Хоч риб’ячий жир і не приємний, але він добре зміцнює імунітет і протистоїть виникненню пухлин.

І чимало важливим напоєм, в боротьбі з онкологічними захворюваннями, є – зелений чай. Такий чай містить антиоксиданти, які борються з розвитком раку. У день пийте не менше 3-х чашок чаю.

Зробіть свій раціон разом із зеленню, цибулею та часником, профілактика онкологічних захворювань дуже проста, дотримуйтесь цих порад і стежте за здоров’ям.