Рецепт приготування овочевого рагу

Овочеве рагу є не тільки корисною, але й дуже поживною стравою. До того ж, його приготування не приносить ніяких складнощів.

Ось і список інгредієнтів, які необхідно придбати для приготування карколомного овочевого рагу:

Картопля (5-6 великих штук).
Морква (1-2 шт).
Баклажан (1 шт).
Болгарський перець (1 шт).
Сік томатний.
Часник.
Сіль і перець за смаком.
Рослинна олія.

Для початку необхідно очистити і нарізати кубиками картоплю. Далі їх слід трохи підсмажити на сковороді. Тепер картоплю можна поміщати в казанок.

Порізану колечками цибулю потрібно змішати з тертою морквою. Обидва продукти обсмажуються на сковороді. За кілька хвилин сюди ж вливається томатний сік. Вміст сковороди слід довести до кипіння і згасити.

Тепер всі приготовані інгредієнти додаються до картоплі. Томатний сік повинен повністю покрити його. При необхідності, в казанок дозволяється додати трохи кип’яченої води. Все це слід знову піддати гасінню.

Поки картоплю та інші продукти гасяться, можна зайнятися іншими інгредієнтами. Спочатку потрібно нарізати баклажани кубиками і посолити їх. Потім баклажани підсмажують на сковороді і додаються до загальної маси.

Перед самим закінченням гасіння в казанок засипається порізаний перець. При бажанні, можна додати до майбутньої страви трохи зелені.

Готову страву необхідно розкласти по тарілках і подавати до столу гарячою.

 

Смачного!