Як приготувати капучіно в домашніх умовах

На сьогоднішній день приготуванням такого напою як капучіно, нікого не спантеличить. Багато хто прийде на кухню, включить кавоварку і через кілька хвилин будуть насолоджуватися кавою з шапочкою. Але що ж робити любителям капучіно, не бігати ж кожного разу в кафе.

Капучіно, або каву з шапочкою звичайно ж можна приготувати на власній кухні. Хоча це й не зовсім просто, але після декількох приготувань все вийде. Для приготування нам знадобиться мелену каву, цукор, вода, вершки або молоко, і кориця.

Спочатку зваримо каву. На одну порцію беремо дві ложки кави, заливаємо водою і ставимо на газ. Як тільки почне підніматися піна, прибираємо з вогню. Після того, як піна осяде, ставимо знову на вогонь і повторюємо цю процедуру не менше трьох разів. Доводити кави до кипіння не можна. Якщо закипить, напій вийде гірким і буде зіпсований.

Почнемо приготування пінки. Для однієї чашки кави, нам знадобиться одна чашка вершків. Змішаємо вершки з молоком і поставимо на газ, будемо гріти менше хвилини, після чого отриману масу зіб’ємо міксером до утворення пінки. Готово.
Каву перелийте в чашку, а зверху, акуратно ложечкою викладіть вершки. Прикрасьте корицею і цукром до вашого смаку.

Якщо цукор і кориця не пішли під пінку, ви зі всім справились.

Like this post? Please share to your friends: