Як приготувати пунш

На сьогоднішній день існує багато рецептів для того щоб приготувати безалкогольний пунш, але ми спробуємо надати вам трошки веселощів і приготуємо алкогольний пунш. Найголовніше правило, про яке ви повинні пам’ятати, при приготуванні пуншу в домашніх умовах – ні в якому разі не треба вливати в коньяк або ром гарячу воду, та як через це втрачаються ефірні, ароматичні речовини. Наслідок цього напій вийде не смачним і без аромату.

Рецепт приготування лимонно-апельсинового пуншу:

Склад:

0,5 літра Рома;
750 гр. – Білого сухого вина;

Один літр води,

250 гр. – Цукру;

Апельсин;

Лимон.

Як приготувати напій:

З лимона і апельсина необхідно вичавити сік. Потім змішати з вином і цукром. Близько години суміш необхідно настояти, після чого поставити на вогонь і підігріти. Далі необхідно додати в напій ром, теплу воду і перемішати. Готовий пунш розлити по порціях.

Кавовий пунш.

Склад:

400 гр. – Чорного гарячої кави;

Один стакан – червоного вина;

Одна чарка – коньяку;

Кілька шматочків цукру;

Лимонна або апельсинова цедра.

Як приготувати:

Напій готується дуже просто і швидко. Необхідно додати в гаряче кави підігріте вино і коньяк. Потім додати трохи цукру і натертої цедри лимона, можна апельсина. Пунш розлити по келихах.
Рецепт приготування креольського пуншу.

Склад:

0,4 літра – рому.

4 ст. ложки – цукрового сиропу.

Лимон.
Лід.

Як приготувати:

Необхідно приготувати цукровий сироп. Далі перемішайте його з ромом в співвідношенні 1:3. У приготовлений пунш слід додати колотий лід і кілька шматочків лимона.

Приємних вам насолод!