Як зробити морозиво

Які б смачні десерти ми коли-небудь не пробували, але завжди найсмачнішим для нас буде морозиво, від якого навряд чи хто може відмовитися в жаркий спекотний день. На жаль, сьогодні в магазинах досить складно знайти справжнє морозиво, без великої кількості в ньому консервантів, барвників, і виготовлене з натурального молока. Але це не привід відмовляти собі в цьому смачне частування, його можна приготувати самостійно з натуральних продуктів. Саме тому ваш улюблений сайт корисних порад Eporada.net.ua розповість вам сьогодні про те, як зробити морозиво. Сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів приготування найбільш улюблених і поширених сортів морозива. Отже, як зробити морозиво фруктове.

Для приготування цього десерту вам знадобиться: пів літра жирних вершків (чим жирніше будуть вершки, тим смачніше надалі у вас вийде морозиво), банка згущеного молока, а також 50 грам будь-якого ягідного морозива, або ж натурального фруктового пюре з улюблених вами фруктів. Отже, тепер за допомогою міксера або віночка збийте вершки, але як тільки вони почнуть гуснути, припиніть збивання. До вершкам влийте згущене молоко і ретельно перемішайте інгредієнти. Потім введіть в масу ягоди, джем, варення або фруктове пюре. Знову перемішайте, і майбутнє морозиво вилийте в контейнер для заморозки. Поставте його в морозилку. Через дві години вміст контейнера перемішайте вилкою і знову поставте його в морозилку до повного заморожування. Смачним виходить таке морозиво, якщо додати в якості наповнювача перетертий банан.

Як зробити морозиво шоколадне в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться 100 грам темного шоколаду, три столові ложки цукру, півсклянки молока, 300 грам жирних вершків. Молоко підігрійте на вогні, потім розчиніть в ньому цукор і скибочки шоколаду. Масу відставте до повного охолодження. Потім ретельно збийте вершки і з’єднайте з молочно-шоколадною сумішшю. Масу перелийте в контейнер і поставте в холодильник до повного замерзання.

Як зробити морозиво «Крем-брюле» в домашніх умовах. Для цього сорти морозива вам знадобиться півлітра жирних вершків, банка згущеного молока і дві столові ложки якісного коньяку. Збийте вершки і додайте до них згущене молоко, ретельно перемішайте, після чого додайте коньяк і знову перемішайте. Масу влийте в контейнер для заморозки. Поставте в морозилку на годину-півтори, потім перемішайте морозиво виделкою, після чого приберіть його знову заморожуватися. Пам’ятайте, що при приготуванні домашнього морозива температура вашої морозильної камери повинна бути встановлена на мінімальному рівні.

Like this post? Please share to your friends: